Od danas je otvoreno Zimsko plivalište Mladost

Uz pridržavanje epidemioloških mjera, na kupanje istovremeno može maksimalno 50 osoba

Objavljeno: 15.09.2021. Metropolitan

Najstarije zagrebačko zatvoreno plivalište, Zimsko plivalište Mladost, nakon završetka energetske obnove kojom se postigla ušteda toplinske energije te je smanjena emisija CO2 plinova, u srijedu je otvorilo svoja vrata građanima.   

Projekt energetske obnove zgrade provodio se prema Ugovorima o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju od 2014. do 2020. godine, sklopljenih s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja te Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Obnova je sufinancirana i provedena u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bazen će do ponedjeljka biti otvoren samo za građanstvo, radnim danom od 6 do 14, a vikendom od 9 do 17 sati. U ponedjeljak, 20. rujna, kreće provođenje Programa javnih potreba pa će radno vrijeme bazena za građane biti radnim danom od 6 do 7 te od 9.3 do 13.30 sati. Subotom će radno vrijeme biti od 12 do 14 sati, a nedjeljom od 8 do 10 i od 14 do 18 sati.

Sve korisnike se poziva da se i dalje pridržavaju važećih epidemioloških mjera koje su na snazi u Republici Hrvatskoj, poručuju iz ustanove Upravljanje sportskim objektima pod čijim se ravnanjem nalazi ZP Mladost.

Podsjetimo, mjere koje su trenutno na snazi uključuju obavezno upisivanje u evidencijske liste (ime, prezime, broj telefona, vrijeme dolaska), dezinficiranje ruku na ulasku u objekt, nošenje maski u svim prostorima objekta osim tijekom aktivnosti u bazenu, mjerenje tjelesne temperature, obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje dva metra, te obavezno tuširanje prije ulaska na prostore bazena i prolazak kroz bazen za pranje nogu.

Maksimalni broj posjetitelja određen je prema kvadraturi objekta i ograničen na 50 osoba, a sanitarni sat je svakim danom od 13.30 do 14.30 sati.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna za odrasle te 10 kuna za djecu i umirovljenike, a više informacija može se pronaći na web stranici www.sportskiobjekti.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter