Prvi dan radimo s klupama koje su nam vraćena na stara mjesta. Iako još postoji ograda od danas se klupe ne miču kako su se uvijek na kraju dana micale. Ljudi nas sad lakše nalaze jer smo na svojim radnim mjestima pa je malo bolje, rekao nam je jedan prodavač sa zagrebačkog Dolca.
Dodaje kako je usprkos ogradi sada sve logičnije postavljeno i da su na klupama dobili šipke oko kojih se omotava folija tako da su svim na svojim starim radnim mjestima.
INTERVJU - CHEF MISLAV BOŽIĆ: Krapinski restoran Kramberger ima novog majstora zanata u kuhinji, koji želi stvoriti tim koji će dijeliti njegovu strast prema kuhanju
U skladu s novom europskom regulativom, metropolitan.hr je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala. Daljnjim korištenjem našeg portala, suglasni ste s korištenjem kolačića.Prihvaćam