NEŠTO DRUGAČIJI BOY BEND: Poslušajte prvi singl Grupe Elixir

Sviraju zabavnjake, omiljeni su među djevojkama i imaju samo jedan cilj – začiniti svaku feštu i napraviti lom

Objavljeno: 21.06.2020. Ante Ferara

Hrvatska već duže vrijeme nije imala boy bend, no, stigla je grupa Elixir, čiji članovi ističu da su ipak nešto drugačiji od klasičnih boy bendova, u kojima najčešće svi članovi pjevaju, no, oni su sastavljeni kao klasičan bend, a epitet boy benda dobili su zato što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Svi momci su u dvadesetima, a za razliku od drugih mlađahnih grupa koje se vode pop izričajem, grupa Elixir odabrala je put zabavne glazbe jer smatraju kako domaću zabavnu glazbu treba vratiti na tron.

Pjevač Ljubavnika

– Ovo je naš prvi singl i s njime tek otvaramo jedno poglavlje. Glazbu ćemo razvijati i sigurni smo kako ćemo se u potpunosti oblikovati kroz nekoliko singlova, kada vidimo kako publika reagira na nas, no svakako ćemo biti najbliži zabavnoj glazbi. Želimo biti dio najvećih zabava. Želimo začiniti svaku dobru feštu te u svakom klubu napraviti pravi lom. Neka naša glazba bude motiv za radost – kaže pjevač Marko Petaj.

Uz Marka, tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basist te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka.

Pjesma “Teško te zaboravljam” stigla je iz pera Marija Regelje, poznatog pjevača Ljubavnika koji u posljednje vrijeme sve više piše i za druge izvođače. Spot je snimljen u Zadru i na otoku Viru, pod redateljskom palicom Matije Škalića, sve popularnijeg mladog redatelja.

Na margini

Svi dečki iz Elixira glazbom se bave već dugi niz godina, no ovo im je prvi put da su ozbiljnije zakoračili na estradu, a sve u želji da pokažu kako ondje ima mjesta za zabavnu glazbu, koja je dugi niz godina bila na margini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Prijavite se na naš newsletter