ZAŠTO SE NA STARIM FOTOGRAFIJAMA NITKO NE SMIJE?

Široki osmjeh u to vrijeme smatrao se simptomom ludila – evo još nekih razloga

Objavljeno: 12.08.2022. Metropolitan

Jeste li se ikad gledajući stare fotografije, zapitali zašto se na njima nitko ne smije?

Neke od razloga, kako piše Index.hr, objasnio je tiktoker Dylan Page kojeg prati preko milijun ljudi. Ljudi nisu voljeli fotografiju jer je to za njih bila nova tehnologija koju nisu najbolje razumjeli. Kao jedan od razloga navode se i standardi ljepote koji su tada bili drugačiji – mala usta su bila poželjan atribut.

Nadalje, široki osmjeh u to se vrijeme smatrao simptomom ludila, dok s druge strane mirno stajanje, bez emocija nije bilo nimalo čudno. Tada je fotografiranje bio sporiji proces, pa je ono znalo potrajati i do 15 minuta, pa je dugotrajno smijanje moglo postati bolno i zamorno.

@dylan.page

Mmm love a small mouth🤤

♬ original sound – Dylan Page

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter