NOVOST U WEB SHOPU STAKLARNE ROGAŠKA: Mogućnost plaćanja kreditnom karticom uz pet posto popusta!

NAZDRAVITE SJAJNOM LJETU: Zavirite u online trgovinu i pronađite vruće popuste na ljetni asortiman – čaše za koktele i posudice za sladoled

Objavljeno: 23.07.2020. Metropolitan

Tradicija ručno izrađenog stakla stara 350 godina, osam milijuna kristalnih proizvoda godišnje i od 22 do 24 tone izrađenih staklenih proizvoda dnevno – sve je to Staklarna Rogaška, jedan od najboljih svjetskih proizvođača kristala koji nosi bogatu ostavštinu predaka, a privlačnim i suvremenim kristalnim proizvodima oplemenjuje vaše domove te nudi nezaboravne poklone koji nikad ne gube sjaj. Proizvodi se još uvijek izrađuju ručno, a majstorima za izradu stakla pritom pomaže najnovija tehnologija.
Vrhunske proizvode Staklarne Rogaška možete kupiti iz udobnosti vlastitog doma jer je otvoren i web shop, gdje možete pronaći čitavu riznicu proizvoda podijeljenih u nekoliko kategorija, zajedno s cijenama, a Staklarna Rogaška je u web shop nedavno uvela i mogućnost plaćanja kreditnom karticom! Štoviše, od 22. do 26. srpnja ostvarit ćete dodatnih pet posto popusta za plaćanje kreditnom karticom u web shopu.
No, to nije sve. Vruće ljeto donosi i vrući popust na ljetni asortiman, pa tako svoje goste na ljetnoj terasi možete ponuditi osvježavajućim koktelom, hladnim gin tonicom ili martinijem serviranim u posebne čaše za osvježavajuća pića Staklarne Rogaška. A za one koji se u ljetne dane najradije počaste slatkim desertom, tu su posudice za sladoled jedinstvenog dizajna.
Iskoristite 20 posto popusta na čaše za osvježavajuća pića i posudice za sladoled u prodavaonicama Staklarne Rogaška u Ljubljani, Rogaškoj Slatini i Mariboru (Antikvitete Lipovec) ili web shopu. Zato, ne dvojite ni sekunde, već odmah posjetite internetsku stranicu Staklarne Rogaška na hrvatskome jeziku i već danas pronađite nešto za sebe! 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Prijavite se na naš newsletter