ZAPOSLENICA POZNATOG LANCA BRZE PREHRANE TVRDI:

Hrana koju naručujete u McDonald’s-u, govori puno o vama

Objavljeno: 08.01.2022. Metropolitan

McDonald’s je najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu i nema onog tko barem jednom nije pojeo nešto s njihovog menija. Jedna je zaposlenica u svom videu na TikToku otkrila što misli da vaša narudžba hrane govori o vama, a njena je teorija neke zabavila, a druge uvrijedila.  

U videu je pokazala neka od popularnih McDonald’s jela i pojasnila kakvi ljudi ih po njenom mišljenju naručuju, piše Večernji.hr.

Prema njenom mišljenju, “Big Mac“ meniji su popularni među građevinarima, dok “wrap“ s piletinom najčešće naručuju mlađi dečki u napuhanim “puff“ jaknama i sportskim tenisicama. Popularne “McChicken“ sendviče najviše vole naporne i nasrtljive žene koje su često i bezobrazne prema osoblju, dok “Majo“ sendviče s piletinom najviše vole sljedbenici “emo“ stila (vrsta rocka karakteristična po naglašenoj emocionalnosti). “Deluxe“ burgere za vegetarijance najviše jedu vegani – zaključila je u svom videu koji je sakupio 77.000 lajkova.

Iako je video neke zabavio, nisu svi bili oduševljeni, štoviše, neki su ga ocijenili uvredljivim, ali i netočnim. Neki su se u komentarima doista složili s njenim zamjećivanjem, ali je bilo i onih koji su joj rekli da je nepristojno ljude generalizirati po bilo čemu, pa tako i po hrani koju odaberu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter