Pokazalo istraživanje

Evo što šefovima najviše smeta kod zaposlenika

Objavljeno: 17.09.2022. Metropolitan

Što muči menadžere, direktore i šefove kod zaposlenika?

Istraživanje u kojem je sudjelovalo preko 800 šefova, provedeno od strane Sign.com, piše ict business, pokazalo je koje su to navike koje oni ne vole kod djelatnika.

Najviše ispitanika, njih 90 posto izjavilo je da ih smeta kronična sklonost kašnjenju, dok je njih 86 posto istaknulo činjenicu čestog odlaska na bolovanje ili uzimanja slobodnih dana. Kao često spominjana stvar koje ih smeta je i alkohol ili korištenje droga na radnom mjestu, pokrivanje osobnih troškova kompanijinim novcem, zatim vikanje na kolege, pokušaji zavođenja nadređenih ili kolega bez da druga strana to želi ili potiče, dopuštanje da drugi kolega ispašta za zajedničku krivicu, provođenje previše vremena na društvenim mrežama tijekom radnog vremena, često obavljanje osobnih poziva tijekom radnog vremena te pričanje neprimjerenih ili uvredljivih šala.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter