VLADA PREDSTAVILA NOVE CIJENE GORIVA

FILIPOVIĆ: Radimo ovo kako bi izašli u susret našim građanima i gospodarstvenicima

Objavljeno: 19.09.2022. Metropolitan

Na današnjoj, 150. sjednici Vlade Republike Hrvatske koja traje od 14 sati utvrđena je najviša maloprodajna cijena naftnih derivata. 

Tako će benzin od ponoći poskupjeti za jednu lipu po litri pa će njegova cijena iznositi 10,58 kuna. Dizel će biti jeftiniji za 59 lipa pa će njegova cijena biti 12,29 kuna dok cijena plavog dizela ostaje ista, dakle, 8,49 kuna po litri.

– Došlo je do pada cijena dizela. Nova cijena dizela bit će od sutra 12,29 lipa, što je 59 lipa po litri manje nego sada. Cijena benzina bit će 10,58 lipa, što je za lipu više nego sada. Plavi dizel ostaje iste cijene – 8.49 kuna po litri. Radimo ovo kako bi izašli u susret našim građanima i gospodarstvenicima – poručio je tijekom sjednice ministar gospodarstva Davor Filipović.

Inače, cijena nafte jutros je na svjetskim burzama pala na približno 91 dolar po barelu.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter