ONLINE EDUKACIJA

Svjetski je dan mentalnog zdravlja: Naučite kako lakše prepoznati svoje emocije te se nositi s njima

Objavljeno: 10.10.2020. Ante Ferara

U povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja, Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Domom zdravlja Zagreb Istok – Centar za zdravlje mladih Zagreb, predstavlja edukativnu digitalnu platformu za edukaciju mladih i njihovih nastavnika s ciljem ukazivanja na važnost ulaganja u mentalno zdravlje.

Prvi od njih je “Unaprjeđenje mentalnog zdravlja mladih”, u kojem se kroz tri cjeline (Boli me/osjećam, Boli me/Pričamo i Radim na sebi) govori mladima o aktualnim problemima tijekom odrastanja te ih se educira kako se nositi s izazovima današnjice.

Na poveznici https://bit.ly/30R7tHX možete započeti online edukaciju te odabrati koja od poglavlja Vas posebno zanimaju, kao i pogledati edukativne videouratke u kojima se kroz dijalog i učenje uz podršku edukatora razgovara o tome kako lakše prepoznati svoje emocije i naučiti se nositi s njima.

Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je 10. listopada Svjetskim danom mentalnog zdravlja. Obilježava se svake godine, a cilj mu je podizanje svijesti o problemima mentalnog zdravlja diljem svijeta kao i poticanje na ulaganje u sustav podrške mentalnom zdravlju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter