Prve utakmice igraju se 26. studenoga

Na 51. Kutiji šibica nastupit će čak 286 ekipa što je najviše prijava od 2009. godine

Objavljeno: 14.11.2022. Metropolitan

U subotu su završene prijave za 51. izdanje Malonogometnog turnira ‘Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola’ koji će se tradicionalno održati od 26. studenog do 29. prosinca, a ove godine se za turnir prijavilo ukupno 286 ekipa što je najveći broj prijava na turnir još od 2009. godine. 

Najveći broj prijava očekivano je u seniorskom dijelu turnira gdje će se za prestižnu titulu osvajača Kutije šibica boriti 188 ekipa, što je 46 više u odnosu na prošlu jubilarnu Kutiju, u veteranskom dijelu turnira je 78 prijavljenih ekipa što je 16 više u odnosu na prethodno izdanje turnira dok se za treći turnir žena prijavilo čak 20 ekipa što je 12 više nego prošle godine. U odnosu na prošlogodišnje izdanje turnira prijavljeno je 74 ekipe više što samo potvrđuje status najvećeg malonogometnog turnira u regiji te najavljuje još jedno spektakularno izdanje turnira. 

U svim kategorijama su se prijavili prošlogodišnji pobjednici turnira koji dolaze braniti svoje naslove, a na Kutiji će nastupiti ekipe iz svih krajeva Hrvatske, od juga Dalmacije, preko Like, Gorskog kotara, Istre i Zagorja,  pa sve do Slavonije a  posebno veseli činjenica da su se na kultni malonogometni turnir prijavile i brojne momčadi iz susjedstva. Tako će svoju sreću na najvećem malonogometnom regionalnom turniru  ove godine u veteranskom dijelu iskušati čak i jedna ekipa iz Austrije, te ekipe iz Bosne i Hercegovine i Slovenije. 

U četvrtak 17. studenoga s početkom u 12 sati na, rasporedu je tradicionalno izvlačenje parova u Pivani, Ilica 222, a prve utakmice bi se trebale igrati 26. studenoga. 

Osim u ‘Dvorani II’ Doma sportova utakmice će se igrati i u sportskim dvoranama ‘Dubrava’, ‘Sutinska vrela’ i ‘Boško Božić Pepsi’, a karte za sve utakmice moći će se kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem službene web stranice turnira. 

Najnovije po kategorijama

SRCE I VOLJA JAČI OD OZLJEDA: ˝Doktor mi je rekao da više nikad neću moći voziti, a onda sam pobijedio na prvenstvu Zagorja. Sljedeća godina će biti top˝

SJEO NA MOTOR S TRI GODINE: NIKOLA HRANIĆ (20) DEČKO JE IZ BEDEKOVČINE O KOJEM BI SE MOGLO PRIČATI KAO O BUDUĆEM SVJETSKOM VELIKANU MOTOCROSSA

SRCE I VOLJA JAČI OD OZLJEDA: ˝Doktor mi je rekao da više nikad neću moći voziti, a onda sam pobijedio na prvenstvu Zagorja. Sljedeća godina će biti top˝

Objavljeno: 09.10.2022. Metropolitan
“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter