UPOZNALA GA PREKO FACEBOOKA: Umjesto ljubavne veze, ispražnjeni džepovi

Žena iz Ivanca (58) zaljubila se u ‘američkog vojnika’ pa mu uplatila 15.000 eura i poslala mu dva skupa mobitela. Od vojničine od tada ni traga ni glasa…

Objavljeno: 10.06.2021. Metropolitan

Policijska postaja Ivanec zaprimila je prijavu 58-godišnjakinje koja tvrdi da je prevarena od strane nepoznate osobe. Ona je prema prijavi, početkom ove godine putem jedne društvene mreže upoznala muškarca koji joj se predstavio kao američki vojnik koji je trenutno na misiji u Siriji. Uvjerio ju je da želi doći u Hrvatsku zbog ljubavne veze s njom i zatražio da mu uplati novac kako bi joj poslao pakete pomoći, dok će joj novac vratiti naknadno.

Tako je 58-godišnjakinja iz Ivanca u nekoliko navrata uplatila ukupno oko 15.000 eura, a na njegovo traženje kupila mu je i poslala dva mobitela ukupne vrijednosti od oko 2500 eura.

Kako joj nije vratio novac, nije poslao pakete niti došao u Hrvatsku, smatra da je prevarena.

Policijski službenici iz Policijske uprave varaždinske poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela. 

Najnovije po kategorijama

“Dan ili dva izbjegavajte lokaciju gdje se nalazi gnijezdo, dok ptić ne odleti. U situaciji kada je pronađen ispali ptić, nemojte se približavati lokaciji, već je prijavite”

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter