Od 6. travnja do 15. travnja

Zbog remonta, posebna regulacija prometa na pružnoj dionici Podsused Tvornica – Zaprešić

Objavljeno: 06.04.2021. Metropolitan

Zbog remonta lijevog kolosijeka pruge državne granice Savski Marof – Zagreb Glavni kolodvor, bit će zatvoren za promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić od 6. travnja u 4 sata do 15. travnja u 23.59 sati.

 U tom razdoblju putnici međunarodnih vlakova 1212 i 1213 bit će prevezeni autobusima na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof i obratno. Također autobusima bit će prevezeni putnici vlakova 3008, 3009, 3010 i 3011 na relacijama Gajnice – Zabok i obratno te Zabok – Zaprešić.

Raspored vožnji zamjenskih autobusa kao i popis vlakova koji neće voziti na relacijama Zagreb Glavni kolodvor – Harmica i obratno, Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof i obratno, Podsused Tvornica – Harmica i obratno, Podsused Tvornica – Zaprešić i obratno, Podsused Tvornica – Savski Marof i obratno, Zaprešić – Zagreb Glavni kolodvor, Zagreb Glavni kolodvor – Harmica i obratno kao i popis vlakova koji će iznimno voziti na relacijama Zagreb Glavni kolodvor – Harmica i obratno, Harmica – Savski Marof i Savski Marof – Zagreb Glavni kolodvor, putnicima je dostupan na mrežnim stranicama HŽ Infrastrukture.

Ostali vlakovi vozit će po jednome kolosijeku te su moguća kašnjenja pojedinih vlakova. Između kolodvora Zaprešić i Podsused Tvornica tzv. zatvori pruge planirani su sve do završetka radova na tome dijelu dionice, što se očekuje u rujnu ove godine. Nakon toga radovi će biti nastavljeni na dionici između Podsuseda i Zagreb Zapadnog kolodvora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba