Putnike će prevoziti autobusi

Zbog remonta, do 13. svibnja na snazi je posebna regulacija prometa na pružnoj dionici Podsused Tvornica – Zaprešić

Objavljeno: 03.05.2021. Metropolitan

Zbog remonta, lijevi kolosijek pruge državna granica – Savski Marof – Zagreb GK zatvoren je za promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić jutros od 4 sata do 13. svibnja u 23.59 sati.

U tom razdoblju putnici međunarodnog vlaka 1212 na relaciji Zagreb GK – Savski Marof te međunarodnog vlaka 1213 na relaciji Savski Marof – Zagreb GK, prevozit će se autobusima. Također, autobusima će se prevoziti i putnici vlakova 3008, 3009, 3010 i 3011 na relacijama Gajnice – Zabok i obratno te Zabok – Zaprešić.

Raspored vožnji zamjenskih autobusa kao i popis vlakova koji neće voziti na relacijama Zaprešić – Zagreb GK i obratno, Zagreb GK – Harmica i obratno, Zagreb GK – Savski Marof i obratno, Podsused TV – Harmica i obratno, Podsused TV – Zaprešić i obratno, Podsused TV – Savski Marof i obratno te popis vlakova koji će iznimno voziti na relacijama Zagreb GK – Harmica i obratno, Harmica – Savski Marof i obratno te Savski Marof – Zagreb GK putnicima je dostupan na mrežnim stranicama HŽ Infrastrukture (https://www.hzinfra.hr/project/podsused-zapresic/).

Ostali vlakovi vozit će po jednome kolosijeku te su moguća kašnjenja, zbog čega se iz HŽ-a ispričavaju putnicima.

Između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić, tzv. zatvori pruge planirani su sve do završetka radova na tom dijelu dionice, što se očekuje u rujnu ove godine. Nakon toga, radovi će biti nastavljeni na dionici između Podsuseda i Zagreb – Zapadnog kolodvora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba