HUMANITARNA AKCIJA

Zbog leukemije, svoju vedrinu Nikolina Herak dijeli s prijateljima na onkologiji

Objavljeno: 05.02.2020. Metropolitan

Postoje situacije kada nam se lagodan život u trenutku okrene i otiđe u sasvim novom smjeru. Jedanaestogodišnja Nikolina Herak još je do jučer bila samo jedna obična djevojčica iz 5. a razreda, koju more uobičajene učeničke brige. Slobodno vrijeme koristila je za druženja s prijateljima i vježbe sa svojom ekipom vatrogasaca iz DVD-a Konjščina. Sve je uveseljavala svojom vedrinom i okretnošću, koju je manifestirala i kroz aktivno bavljenje mažoret plesom.

A onda su se stvari okrenule naopako.

Nikolini je nedavno dijagnosticirana teška bolest – akutna limfoblastična leukemija, pa je započela tešku etapu svog života na bolničkom odjelu KBC-a Zagreb. Svoju vedrinu će sada, umjesto na svježem zraku, dijeliti s novim prijateljima koje je već stekla u bolnici. Svoje plesne pokrete pokazivat će medicinskim djelatnicima, umjesto publici na nekoj manifestaciji.

Njezini poznanici stoga su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja financijske pomoći, kako bi se dugotrajno i teško liječenje barem malo olakšalo i Nikolini i njezinoj obitelji.

– Ujedinimo se i donirajmo svi zajedno barem malu financijsku pomoć, kako bi joj dani na zagrebačkoj onkologiji bili što lakši i podnošljiviji – stoji u objavi na in portalu.hr, gdje su objavljeni i podaci za uplatu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba