BUKTINJA U ZAPRUĐU

Zapalio se stan pun smeća, dvije osobe se nagutale dima

Objavljeno: 01.12.2020. Ante Ferara

Zagrebački vatrogasci su u utorak u 7.30 sati dobili dojavu da se iz stana na adresi Meštrovićev trg 3 u Zapruđu širi dim. Odmah su izašli na intervenciju  sa šest vatrogasnih vozila i 17 vatrogasca iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb te pet vatrogasaca s jednim vozilom iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hrašće. Požar u stanu koji je bio pun smeća je lokaliziran. Dvije osobe su ozlijeđene, nagutala su se dima. O svemu se oglasio Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

– Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba jutros u 7:30 zaprimila je dojavu o širenju dima iz stana na adresi Meštrovićev trg 3. Prema informacijama s terena, požar stana koji je bio pun smeća je lokaliziran, a hitna medicinska pomoć pružena je dvije osobe koje su se nadisale dima. U tijeku je odimljavanje stubišta, a u intervenciji je sudjelovalo šest vatrogasnih vozila i 17 vatrogasca iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb te pet vatrogasaca s jednim vozilom iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hrašće.

Osim vatrogasaca, na terenu su bili i Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb, Zagrebački holding i Ured za upravljanje u hitnim situacijama – kažu u priopćenju.

Kako je to sve izgledalo ispričala nam je jedna žena čija mama živi u zgradi.

– Jako se uplašila jer je vatra bila velika i dim je brzo napunio cijelo stubište. U jednom trenu od dima nisu mogli izaći van. Ljudi koji žive iznad izašli su van na vrijeme, ali se do sutra ne mogu vratiti u stan dok se sve ne rashladi – rekla nam je žena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba