ČUDO ZA CVJETNICU: Obitelj Magdić iz Krapinskih Toplica prespavala prvu mirnu noć pod novim krovom

HVALA, DOBRI LJUDI! “Svima zajedno od srca veliko hvala što ste nam pomogli. Želimo vam sretan i blagoslovljen Uskrs”

Objavljeno: 26.03.2024. Metropolitan

Ako postoje božićna čuda, sigurno postoje i ona korizmena, ususret najvažnijem kršćanskom blagdanu Uskrsu. Primjer toga nam dolazi iz Gregurovca kraj Krapinskih Toplica gdje je prošlog mjeseca obitelj Magdić zahvatila nezamisliva tragedija koja ih je ostavila praktički na milost i nemilost prirodi.

Podsjetimo, otac je zalio sina Leonarda benzinom te ga zapalio, a vatrena stihija koja je nastala progutala je kompletno potkrovlje i ostavila baku Božicu i unuka u nezavidnoj situaciji.

Zbog toga nas je iznenadio, ali na najbolji mogući način, njihov poziv proteklog vikenda da je krov uspješno napravljen uz pomoć svih vas koje je njihova priča dirnula. Naravno, mi smo posjetili obitelj Magdić ispod novog krova te nam je baka otkrila kako su uspjeli čak spasiti i neke fotografije iz hrpe pepela.

– Nakon teških dana od požara u kojem smo ostali bez potkrovlja kuće, ponovno nam se vratio mir i veselje u život 23. ožujka u subotu jer nam je napravljen novi krov na kući. Za samu Cvjetnicu moj unuk Leo i ja smo, nakon dugo vremena, prespavali mirnu i tihu noć. Jako smo sretni i zadovoljni – kaže nam baka Božica.

Radnike koje je angažirala sama baka Božica, a koji su izvodili radove te napravili novi krov na kući, bili su vrlo profesionalni, marljivi, vrijedni i brzi te su u dva vikenda napravili novi krov, kaže nam baka Božica. Napravljena je nova limarija, a ispod potkrovlja mora se još završiti Leonardova soba. Radovi su u tijeku i već su dogovoreni.

– Ovim putem želim se zahvaliti svim građanima, fizičkim osobama i pravnim osobama što su donirali novac za obnovu krova, te svojim kćerima Snježani i Tatjani koje su financijski pomogle da se moglo krenuti u samo izvođenje radova na kući. Želim se od srca zahvaliti i tvrtki Belina cerade d.o.o. iz Krapinskih Toplica koji su odmah nakon požara priskočili i pokrili kuću ceradom. Zahvaljujem se od srca izvođačima radova, dečkima koji su napravili krov na kući te gospođi Štefici O. koja je pomogla u vođenju radova i brizi o istome, a također, dečkima koji su napravili struju i limariju. Hvala Bogu na tako vrijednim ljudima i tako velikoj pomoći u najgorim trenucima – zahvaljuje baka Božica svima na pomoći.

– Svima zajedno još jednom od srca veliko hvala što ste nam pomogli te od unuka Lea i mene želim vam sretan i blagoslovljeni Uskrs – poručili su Magdići.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba