10. Memorijalni malonogometni turnir '2 Viteza Domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina'

DONJA ŠEMNICA: Znate gdje ste danas i sutra, čeka vas odličan nogomet i puno zabave!

Objavljeno: 28.06.2024. Metropolitan

U organizaciji DVD-a Donja Šemnica i Graditeljstva Merkaš te suorganizaciji HVIDRA-e Krapina i Grada Krapine, na igralištu Područne škole Donja Šemnica danas i sutra od 19 sati održat će se 10. Memorijalni malonogometni turnir ‘2 Viteza Domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina’. Igra se u sustavu 4+1.

Jučer je održano izvlačenje parova. Na turnir se prijavilo 16 ekipa, tako da će se krenuti od osmine finala, a pobjednici ulaze u četvrtfinale i tako do samog kraja. Prije početka turnira, danas u 18 sati, izaslanici Grada Krapine, HVIDRA-e Krapina, DVD-a Donja Šemnica i ostali uzvanici položit će vijence na spomen-ploču Ivana Krepelnika i Stjepana Haramine.

Osminu finala će u 20 sati otvoriti ekipe Bedex Boys i Leško Transporti. Od 20:40 igraju MZM – CB Down Town & Vinarija Petrač, u 21:20 Slavek i prijatelji protiv Lobora, zatim od 22 sata Durke i prijatelji – DVD Donja Šemnica i onda redom 22:40 Iskra Lobor – Plava škvadra Zaprešić, 23:20 ZG Boys – Erpenja, da bi prvi dan zaključio susret u ponoć u kojem se sastaju susjedna naselja pa ga možemo nazvati susjedski derbi, Graditeljstvo Merkaš – Gornja Šemnica. Posljednji susret osmine finala igra se sutra s početkom u 19 sati, prije prvog susreta četvrtfinala koji počinje u 20 sati.

Nagrade su izuzetno vrijedne te će tako prvoplasirana momčad dobiti 1200 eura, pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar. Drugoplasirana ekipa dobit će novčanu nagradu u iznosu od 600 eura i pehar, dok će trećeplasirana dobiti 400 eura i pehar. Četvrtoplasirana ekipa također će dobiti pehar. Osigurane su i pojedinačne nagrade te će pehare dobiti najbolji igrač, strijelac i golman.

Organizator se pobrinuo da osim kvalitetnog malog nogometa gledateljima osigura i dobru zabavu uz Fiškale (večeras) i Staccato Band (sutra), tombolu te bogatu ponudu jela i pića, a osiguran je i sadržaj za najmlađe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba