POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA

VESELI PONEDJELJAK: Usred dana policija mu izmjerila 1,96 promila alkohola u organizmu

Objavljeno: 06.08.2020. Ante Ferara

Zagrebačka policija u ponedjeljak je imala pune ruke posla s nesavjesnim vozačima. Prvo su oko 15 sati na raskrižju Branimirove ulice i Ulice II. Maksimirsko naselje zaustavili vozača (60) koji je upravljao automobilom osječkih registracija. Izmjerili su mu 1,96 promila alkohola u organizmu. Odvezli su ga na triježnjenje. Općinski prekršajni sud u Zagrebu kaznio ga je novčanom kaznom od 7000 kuna te izrekao zabranu upravljanja vozilom na tri mjeseca.

Nešto kasnije, oko 17.40 sati, policija je na raskrižju Ulice II. Resnik i Čulinečke ceste zaustavila mladića (26) koji je automobilom zagrebačkih registracija upravljao dok mu je trajala mjera zabrane upravljanja vozilom. Općinski prekršajni sud u Zagrebu kaznio ga je s novčanom kaznom od 8000 kuna.

Oko 20.30 sati policajci su zaustavili muškarca (38) koji je automobil zagrebačkih registracija vozio Žitnjačkom ulicom. Utvrdili su da je pijan te ga odveli na otrežnjenje. Općinski prekršajni sud kaznio ga je s novčanom kaznom od 9600 kuna i mjerom zabrana upravljanja vozilom u trajanju od tri mjeseca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba