VOZI SE OTEŽANO

VELIKE GUŽVE: Između čvorova Buzin i Lučko kolona vozila duga je oko 6 km

Objavljeno: 01.08.2020. Ante Ferara

Subota je tradicionalno dan kada u Hrvatskoj dolazi do smjene gostiju koji putuju prema Jadranu. Zbog toga su od ranog jutra gužve na cestama.

Nakon prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Novigrad i Bosiljevo u smjeru Dubrovnika vozi se u koloni od oko 4 km.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko vozi se usporeno, a kolona pred naplatom Lučko (A1) je oko 4 km, između čvorova Buzin i Lučko kolona je oko 6 km.

Zbog veće gustoće prometa povremeno se vozi uz kraće zastoje na pojedinim dionicama autocesta – u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale, nekim graničnim prijelazima te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju. Počinje jačati promet i u smjeru unutrašnjosti. 

Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje prometnih propisa i ograničenja, javio je HAK.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice na sjeverozapadu zemlje. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, javio je HAK u 10.13 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba