Podnesena kaznena prijava

Usred bijela dana 24-godišnjak “pao” s 50 grama raznih droga

Objavljeno: 01.06.2020. Metropolitan

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Radi preprodaje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni, protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane i smole konoplje tipa droga (hašiš), koju je potom skrivao u svom osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka, a nakon čega je drogu preprodavao, navodi PU zagrebačka.

Dragovoljno izručio

U subotu, 30. svibnja, u 15.40 sati u Dubečkoj ulici u Zagrebu policijski službenici su posumnjali u protupravno ponašanje muškarca kojeg su legitimirali i pritom im je iz osobnog automobila dragovoljno izručio tri vrećice ispunjene s oko 43 grama konoplje tipa droga (marihuana), jednu vrećicu ispunjenu s 7,45 grama smole konoplje tipa droga (hašiš), prozirni plastični poklopac u kojem se nalazilo 2,1 gram konoplje tipa droga (marihuana), jednu metalnu drobilicu s tragovima konoplje tipa droga (marihuana) i digitalnu vagu za precizno mjerenje mase na čijoj mjernoj površini se nalaze vidljivi tragovi konoplje tipa droga (marihuana).
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je nadležnom Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba