STRAH OD ŠIRENJA KORONAVIRUSA

UČITELJI DOBILI NAPUTAK: Sve mora biti spremno za online školu do ponedjeljka u 12 sati

Objavljeno: 12.03.2020. Ante Ferara

Učitelji u hrvatskim osnovnim i srednjim školama danas su dobili dopis ministarstva znanosti i obrazovanja u kojem su smjernice kako će organizirati nastavu na daljinu uz pomoć informacijsko – komunikacijske tehnologije.

Kao prioritet se u prvoj točki navodi kako treba osigurati protočnost točnih i cjelovitih informacija između ministarstva u ravnatelja škola, ravnatelja i učitelja te škole i učenika. U nastavku se pod slovima od A do F detaljnije objašnjava na koji način sve to učitelji trebaju provesti.

Na kraju svega podebljanim slovima napisano je da se sve aktivnosti provedu što prije, a najkasnije do ponedjeljka 16. ožujka u 12 sati. U slovima G, H i I objašnjava se koja je oprema potrebna učenicima za praćenje virtualne nastave. Pod drugom točkom objašnjavaju se način praćenja svega i potpora. Uz to se nalazi i grafički prikaz na koji način sve to treba izgledati. Na kraju se još jednom napominje da sve mora biti spremno najkasnije do ponedjeljka u 12 sati. Dopis je potpisala ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba