PRESICA STOŽERA U 14 SATI

U Zagrebu dosad više od 20 novooboljelih od koronavirusa, u Hrvatskoj više od 40

Objavljeno: 26.06.2020. Ante Ferara

U Zagrebu je danas dosad već više od 20 novozaraženih, a u zemlji ukupno gotovo 40. U Zagrebu je testirana 341 osoba, a na nacionalnoj razini u protekla 24 sata testirano je 610 osoba. Nacionalni stožer civilne zaštite za 14 sati je najavio presicu.

Zagrebačka županija

Na području Zagrebačke županije do petka, 26. lipnja 2020. do 11:00 sati evidentirana je 151 osoba kojoj je potvrđena bolest prouzročena novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, riječ je o devet osoba više.

Splitsko-dalmatinska

Prema izvješću NZJZ-a Splitsko dalmatinske županije od 133 obrađena testa pet osoba s područja Splitsko dalmatinske županije pozitivno je na COVID infekciju.

Osječko-baranjska

Dvoje djece iz vrtića koji vode časne sestre u Đakovu pozitivno je na koronavirus. Obavljeno je 258 testiranja, od toga 12 pozitivnih, 8 iz Đakova i 4 iz Osijeka. Među oboljelima je dvoje djece iz vrtića koji vode časne sestre u Đakovu, rečeno je na press konferenciji stožera Osječko-baranjske županije.

Koprivničko-križevačka

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su pristigli nalazi testiranih uzoraka na koronavirus izuzetih iz opće populacije u protekla 24 sata te su potvrđena dva nova slučaja oboljenja COVID-19 infekcijom.

Primorsko-goranska

U Primorsko-goranskoj županiji šest je novozaraženih.

Zadar

Na zadarskom području jedna je novozaražena osoba koronavirusom, a riječ je o vozaču koji je prevozio tenisače na prošlotjednom Adria Touru, priopćio je u petak Stožer Civilne zaštite Zadarske županije.

U četvrtak je bilo 95 novozaraženih koronavirusom, sa žarištima u Zagrebu i Đakovu. Veliki broj mladih zarazio se u noćnim klubovima u glavnom gradu, gdje je tijekom popodneva potvrđeno još 18 slučajeva zaraze, javlja N1.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba