U nedjelju teško ozlijeđena tri motociklista, nitko od njih nije imao vozačku dozvolu

Objavljeno: 25.05.2020. Ante Ferara

Na području Zagreba u nedjelju su nastradala čak tri motociklista. Mladić (32) je u 10.50 sati bez položenog vozačkog ispita upravljao motociklom marke Ducati. Kretao se Ulicom Ante Topić Mimara. Kad je došao do raskrižja počeo je kočiti te pritom izgubio nadzor nad motociklom i pao. Teško je ozlijeđen. Liječničku pomoć pružili su mu u KBC Sestre milosrdnice.

Muškarac (64) vozio je motocikl marke Suzuki. Također nije imao valjanu vozačku dozvolu, naime, ona mu je istekla. Kretao se Kraljevečkom cestom V. odvojak. Kad je došao kraj Gračanske ulice nije usporio u lijevom zavoju pa je sletio na poljski put, a preko mekog travnatog terena odletio i na oranicu. Teško je ozlijeđen, a liječničku pomoć pružili su mu u KBC Zagreb. Izmjerili su mu 0,82 promila alkohola u organizmu.

Mladić (29) kojem je istekla vozačka dozvola i nije imao položen vozački ispit za A kategoriju, upravljao je motociklom marke Suzuki. Kretao se Ulicom I. Resnik. Kad je došao do kućnog broja 120 u lijevom zavoju je zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad vozilom te naletio na rubni kamen. Sletio je s ceste i pao. Motocikl se odbio od betonskog stupa i ograde kućnog broja 137. Vozač je teško ozlijeđen. Liječničku pomoć pružili su mu u KBC Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba