SPASIO JE AZIL DUMOVEC

U Markuševcu zmija ugmizala u jednu kuhinju i zavukla se u suđericu, nije bila za suradnju

Objavljeno: 17.07.2020. Ante Ferara

– Neobična intervencija sinoć u Markuševcu! Zmija je ugmizala u jednu kuhinju i zavukla se u suđericu! Ljudi su ostali u šoku, ali dovoljno prisebni da nas nazovu. Iako smo na licu mjestu utvrdili da je riječ o neotrovnoj bjelici, njezino izvlačenje iz suđerice nije išlo lako. Zmija nije bila za suradnju. Uz dosta muke prebacili smo je u spremnik. Noć je provela u Dumovcu i uskoro će biti puštena u prirodu – objavio je Azil Dumovec u četvrtak na svojoj stranici. Ubrzo su objavili video na kojem se vidi kako zmiju puštaju u prirodu. Zmija i dalje nije bila susretljiva. U jednom trenutku grizla je svoje spasitelje.

– Znatiželjna bjelica koju smo sinoć izvadili iz jedne suđerice u Markuševcu, ponovo je u prirodi! Iako smo zajedno proveli noć, zbližili se nismo. I dalje je neprijateljski nastrojena. Pogledajte kako je prošlo naše jutrošnje druženje – zaključili su.

Bjelica iz suđerice ide u prirodu

Znatiželjna bjelica koju smo sinoć izvadili iz jedne suđerice u Markuševcu, ponovo je u prirodi! Iako smo zajedno proveli noć, zbližili se nismo. I dalje je neprijateljski nastrojena. Pogledajte kako je prošlo naše jutrošnje druženje.

Objavljuje Azil Dumovec u Četvrtak, 16. srpnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba