LEGENDARNI SMIJEH PRETVORIO GA JE U ZVIJEZDU: Odlazak popularnog "El Risitasa"

U 65. godini života, preminuo je glumac i komičar Juan Joya Borja

Objavljeno: 29.04.2021. Metropolitan

U 65. godini života u Sevilli je preminuo “El Risitas”, popularni televizijski glumac i komičar Juan Joya Borja, koji je planetarno popularan postao zahvaljujući svojem prepoznatljivom smijehu u jednoj od svojih emisija. Glumac je zbog bolesti u bolnici bio još od rujna 2020. godine, a zbog lošeg stanja morali su mu amputirati nogu.

Isječci na kojima se smije u TV emisijama koristili su se kao podloga za brojne duhovite sinkronizacije, a njegov lik postao nalazi se i na brojnim memeova.

Njegov kultni videozapis prvi je puta objavljen na španjolskoj televiziji prije 14 godina, kada je gostovao u lokalnom programu nazvanom “Ratones Coloraos”. Kako piše Slobodna Dalmacija, tijekom intervjua s voditeljem Jesusom Quinterom, koji ga je pitao je li točno da je u 45 godina života “sakupio” tek jednu godinu radnog staža, Borja je ustvrdio da ih je bilo “sedam radnih”, uključujući sve one dane kad je bio na “slobodnim danima”.

“Čim bih se zaposlio, ja bih pitao mogu li uzeti slobodan dan, a oni bi mi rekli: *ebi se, tek si se zaposlio, a ti bi slobodan dan…”, ispričao je Borja, pa “prasnuo” u smijeh, koji ga je pretvorio u internetsku zvijezdu.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba