NA PODRUČJU PETRINJE I ZAGREBA

TROJAC UZGAJAO I PRODAVAO DROGU: Policija pronašla marihuanu, oružje, duhan…

Objavljeno: 01.09.2020. Ante Ferara

Zagrebački i sisačko-moslavački policajci pretražili su domove i ostale prostorije koje koriste muškarac (56) i žena (60) s područja Petrinje te muškarac (44) s područja Zagreba.

U kući para s područja Petrinje pronašli su 204 stabljike indijske konoplje, visine od 30 do 275 cm, 1892 grama osušene marihuane, ručnu bombu, ručno izrađenu cijev, spremnik i tromblonski nastavak za automatsku pušku, 99 komada raznog streljiva i 4492 grama duhana.

Kod muškarca s područja Zagreba pronašli su tri improvizirana laboratorija u kojima je uzgajao indijsku konoplju, te je pronađeno 450 stabljika indijske konoplje, visine od 55 do 180 cm, 7093 grama osušene marihuane, 30 ml ekstrakta konoplje tipa marihuana te predmeti i uređaji koji su služili za uzgoj droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, Nedozvoljena trgovina i Neovlašteno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, završio u pritvoru sisačko-moslavačke policije. Zbog posjedovanja oružja protiv njega su podnijeli prijavu Općinskom sudu.

Protiv 60-godišnjakinje je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnijeta kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, 44-godišnjak s područja Zagreba je uz kaznenu prijavu završio u pritvoru.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba