Prijave se podnose od 23. lipnja do 15. srpnja

Traže se popisivači i kontrolori za drugu fazu provedbe popisa stanovništva koji će se u RH provoditi od 27. rujna do 17. listopada

Objavljeno: 22.06.2021. Alen Brodar

Glavna ravnateljica Državnog zavoda za statistiku raspisala je Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe popisa stanovništva, kućanstva i stanova u Republici Hrvatskoj ove godine koja će se na području RH provesti od 27. rujna do 17. listopada.

Popisivači će osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja, obavljati popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, te obavljati kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi popisa koja će se provoditi od 13. do 26. rujna, a kontrolori će nadzirati rad određenog broja popisivača te im davati smjernice za rad, tijekom trajanja popisa s njima održavati sastanke i pružati im metodološku pomoć, kontrolirati točnost i obuhvat prikupljenih podataka te obavljati druge poslove utvrđene metodologijom popisa.

Prijave se mogu podnositi od 23.lipnja do 15. srpnja, a uvjeti za prijavu su državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj, navršenih 18 godina u trenutku popunjavanja prijave, završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu i valjana adresa elektroničke pošte.

Sve informacije vezane uz javni poziv možete pronaći ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba