Policija traži pomoć građana: prepoznajete li ih?

Traže se dvojica muškaraca stari između 25 i 30 godina koji su se sukobili s 44-godišnjakinjom, a potom je gurnuli pod tramvaj

Objavljeno: 15.03.2021. Metropolitan

Zagrebačka policija građane moli za pomoć u pronalasku dvojice muškaraca koji su se na Trgu kralja Petra Krešimira IV. 28. veljače sukobili s 44- godišnjakinjom, a koju je potom jedan od njih, gurnuo na tračnice gdje je ona udarila u bočnu stranu tramvaja koju ju je za sobom vukao još tri metra, piše 24 sata.

-Prvi muškarac kojeg tražimo star je između 25 i 30 godina, visok između 180 i 190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan. Imao je crnu jaknu, plavu majicu i bijele hlače. Nosio je svijetle tenisice i crnu torbu s natpisom.  Drugi muškarac je također star između 25 i 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u  bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu – obavijestila je policija.

Sve poznate informacije o muškarcima, građani mogu javiti u najbližu policijsku postaju ili na broj 192, a mogu ih dostaviti i putem maila: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba