Pogledajte nevjerojatan video iz Kalifornije

Tinejdžerica, kako bi spasila pse, odgurnula sa svoje terase ogromnu medvjedicu koja je došetala s dva mladunca

Objavljeno: 05.06.2021. Metropolitan

Hailey Morinico nije mnogo razmišljala kada se suprotstavila medvjedici koja je u ponedjeljak ušla u njezino dvorište u Kaliforniji – znala je jedino da mora zaštiti svoje pse koji su se u tom trenutku nalazili u dvorištu.

– Imala sam dvije sekunde da razmislim što ću učiniti i jedino mi je palo na pamet da pogurnem medvjeda sa zidića na koji se popeo – rekla je 17-godišnjakinja Hailey za CNN.

Ona sa svojom obitelji živi u Bradburyju, u blizini Los Angelesa, u podnožju planine San Gabriel.

Nadzorna kamera snimila je trenutak kada je medvjedica po ciglenom zidu ušetala na terasu, zajedno s dva mladunca. Odmah su dotrčala četiri psa koji su lajali i režali na neobične posjetitelje, no, medvjedica se nije dala. Nekoliko je puta psa “udarila“ sa svojom šapom, ali onda je dotrčala Hailey, koja je “riješila stvar“.

– Morala sam upotrijebiti dosta snage da bih je pogurnula, ali bilo je dovoljno da izgubi ravnotežu i padne sa zida – kaže 17-godišnjakinja.

Medvjedica i mladunčad su kasnije viđeni da bježe u suprotnom smjeru.

Hailey je prilikom okršaja i ozlijedila prst, što zbog navale adrenalina u tom trenutku nije ni osjetila. Kad je medvjedica otišla, kaže da se tresla od šoka, a njezina je majka zaplakala kad je čula što se dogodilo.

– Strašno je i zamisliti da ti kćeri prilazi takav ogroman medvjed. Mogao ju je udariti – rekla je majka hrabre tinejdžerice.

Video pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba