MEDITERANSKI HOT SPOT KOJI ODUZIMA DAH

THE NEW YORK TIMES: Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja na Mediteranu trenutno otvorenih za Amerikance

Objavljeno: 08.07.2020. Renata Cisar

Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja na Mediteranu koja je trenutno otvorena za Amerikance i koju je The New York Times uvrstio na popis otvorenih zemalja za građane te zemlje, izvijestili su iz Hrvatske turističke zajednice.

– Renomirani američki dnevni list čiju web stranicu mjesečno posjećuje preko 400 milijuna čitatelja, The New York Times, uvrstio je Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za američke građane – izjavila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku.

U članku naziva „Američki sam građanin, gdje u svijetu mogu putovati?“, Hrvatska je istaknuta kao jedina od rijetkih zemalja na Mediteranu trenutno otvorenih za Amerikance, koji u zemlju mogu nesmetano ući uz predočenje rezervacije o smještaju.

Otvorena i sigurna destinacija

– Svaka pozitivna objava koja dolazi od renomiranih i pouzdanih izvora poput The New York Timesa povećava vidljivost naše zemlje na turističkoj karti svijeta. Važno je da američki putnici i svi ostali gosti s udaljenih tržišta znaju da smo otvorena i sigurna destinacija u kojoj se turistički promet odvija uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera i protokola – izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Također, američki news portal koji bilježi preko 35 milijuna mjesečnih posjeta The Daily Beast, u svom članku ističe Hrvatsku kao mediteranski hot spot koji oduzima dah, a koja je otvorena za dolazak američkih građana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba