[VIDEO] Napunili oko 100 vreća

Za povratnu ambalažu u samo jednom danu dobili preko 10.000 kuna

Objavljeno: 14.11.2022. Metropolitan

Jedan mladi par zadao si je cilj, a to je sakupiti čak 100 vreća s povratnom ambalažom, a kada su svoj cilj konačno dostigli, odnijeli su svih 100 vreća punih boca te za to dobili 1358,31 eura, piše Poslovni.hr.

Radi se o paru iz Njemačke, 28-godišnjem Dominiku i 30-godišnjoj Jale, a boce koje su skupljali odnijeli su trgovačkim lancima Reweu i Nahkaufu. 

O svemu su snimili i video kojeg su objavili na YouTube kanalu, a kako su i sami rekli, dok su im u jednom supermarketu rekli kako to što imaju 100 vreća povratne ambalaže nije ništa neobično, u drugom supermarketu je zaposleniku bilo dosta veća nakon 10 vreća.

– Voditelju trgovine ovdje u našem selu je bilo dosta nakon deset vreća i onda smo morali ići do sljedeće trgovine koja je od nas udaljena oko sedam kilometara. Razgovarali smo s tamošnjim zaposlenikom i rekli mu da imamo oko 100 vreća povratne ambalaže. Zaposlenik Rewea rekao je da to nije tako neuobičajeno i zatim je stavio zaposlenika za stroj, te ga je zamolio da ga redovito prazni – rekla je Jale.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba