Sve se odvijalo u noćnom klubu

Policajac nakon svađe hicem u čelo ubio jiu-jitsu legendu Leandra Loa

Objavljeno: 08.08.2022. Metropolitan

Leandro Lo, svjetska jiu-jitsu legenda, ubijen je proteklog vikenda u Sao Paolu hicem u glavu nakon svađe u jednom noćnom klubu, javlja Dnevnik.hr.

Prema iskazima svjedoka, Lo je zadobio hitac u čelo, a proglašen je mrtvim u bolnici. Također, kako se doznaje, napadač je iz redova policije, a u tom trenutku nije bio na dužnosti. Svjedoci su ispričali da su se njih dvojica posvađali, a policajac Henrique Otavio Oliveira Velozo je krenuo Loa napasti bocom koja je bila na stolu za kojim je sportaš sjedio.

Lo se obranio pomoću jiu-jitsu vještina i policajca uspio zadržati na podu, no kada se ovaj smirio, Lo ga je pustio, nakon čega je policajac uzeo pištolj i upucao sportsku zvijezdu u glavu. 

Lo je imao 33 godine i bio je apsolutni šampion sporta koji je jedna od temeljnih podloga i za MMA.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter