RAJ ILI PAKAO?

JAMAJČANI: Bijele žene bogatašice plaćaju nam da im ispunjavamo njihove fantazije

Objavljeno: 24.11.2022. Metropolitan

Bijeli pijesak, čisto more, ‘all inclusive’ u luksuznim odmaralištima s pet zvjezdica, najživlji noćni život, povijesne ture o ropstvu s vodičem – sve to ima Montego Bay na Jamajci.

Muškarci koji žive u tom gradu turizma otkrili su javnu tajnu, a to je unosna industrija muške prostitucije kroz koju mještani zarađuju na “bijeloj fantaziji”. Brojni mještani objašnjavaju kako zarađuju manje od četiri tisuće kuna mjesečno radeći kao konobari, a zbog čega očajnički žele zaraditi novac na druge načine. Mnogi od njih smatraju da britanski i američki turisti žele ispuniti maštariju o spavanju s ‘Rastamanom poput Boba Marleya’.

Jason (31), koji sada radi kao taksist, prethodno je osam godina proveo radeći u turizmu, a ispričao je sljedeće:

– Najviše što mi je ponuđeno za jedan sat je šest tisuća kuna od bijelca koji je želio da spavam s njegovom ženom pred njim. Muška prostitucija, u kojoj se velike količine novca mijenjaju za pružene usluge, nudi nekima financijsku naknadu koju traže. Jason je ponudu odbio, ali zna, kaže, puno njih koji se bave time, piše 24sata.

– Muškarci mogu zaraditi više nego žene. Osobno to ne želim činiti jer bih mogao razviti osjećaje prema nekome, čak i ako je nešto namijenjeno za jednu noć, ipak i tako još uvijek možete uspostaviti vezu – objasnio je Jason i otkrio da su mu redovito prilazile turistkinje, neke dvostruko starije od njega, nudeći mu novac da podijeli krevet s njima, na tjedan dana ili u nekim slučajevima na samo jednu noć.

Najstarija žena koja mu je prišla imala je 60 godina i nudila mu je gotovinu, a progovorio je i o motivaciji koja stoji iza seksualnog rada, dodajući kako mnoge turistkinje imaju fantaziju o unajmljivanju crnca na tjedan dana.

– Neki muškarci koji više ne mogu imati seks žele gledati svoje žene kako spavaju s crncem koji je mlađi od njih – priča Jason.

Jedan mještanin, poznat kao Short Boss i koji prodaje marihuanu na plaži, rekao je da turisti imaju posebnu fantaziju o Jamajčanima koji izgledaju kao ‘Rastameni’. Napomenuo je i da su spremni platiti više za ‘autentičnije’ iskustvo. Boss provodi vrijeme obilazeći plaže u vlasništvu privatnih hotela, iako je pristup dopušten samo onima koji nose hotelsku narukvicu.

– Žene imaju autentičnu fantaziju takvog tipa, sa specifičnom frizurom, kojeg žele iznajmiti na tjedan dana, samo za seks. Ako izgleda kao Bob Marley ili slično, platit će više. A muškarci pak žele vidjeti svoju ženu u seksu s mlađim, potentnijim muškarcem, to ih pali, ne znam zašto – priča Boss, dodajući kako zna mnogo njih koji to rade i dobro zarađuju.

Troškovi života su visoki i kada stvari u Americi rastu, rastu i ovdje, objašnjava Short, pa ljudi rade ono što moraju dok drugi muškarac, poznat kao Rad (21), kaže da muškarci koji nude seks mogu živjeti u okrilju luksuza.

– Oni zarađuju puno novca. Možete ih vidjeti s lijepim automobilima, dizajnerskom odjećom, svim stvarima koje im daju status – ističe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba