SVE VIŠE PILOTA POČELO JE GOVORITI O SVOJIM SUSRETIMA S NLO-IMA

AMERIČKA MORNARICA PRIZNALA: Imamo još snimaka NLO-a, ali ih nećemo objaviti zbog nacionalne sigurnosti

Objavljeno: 12.09.2022. Metropolitan

Glasnogovornik američke mornarice priznao je u srijedu, nakon zahtjeva koji se pozivao na Zakon o slobodi pristupa informacijama (FOIA), da posjeduju dodatne videosnimke NLO-a, ali da ih ne namjeravaju objaviti jer bi to moglo ugroziti nacionalnu sigurnost.
Kako prenosi Index, zahtjev je podnijela organizacija The Black Vault, koja je i ranije objavila na tisuće stranica dokumenata povezanih s NLO-ima, i to u travnju 2020. godine, samo dan nakon što je mornarica deklasificirala tri sada već poznate videosnimke pilota mornarice na kojima se vide NLO-i, odnosno “neidentificirane pojave u zraku” (UAP). Organizacija je zatražila da mornarica preda sve snimke koje ima, a koje se odnose na UAP.

Više od dvije godine kasnije The Black Vault je dobio odgovor vlasti u kojem stoji da postoje dodatne snimke UAP-a, ali da se ne mogu pustiti u javnost radi nacionalne sigurnosti.

– Objavljivanje ovih informacija naštetit će nacionalnoj sigurnosti jer neprijateljski nastrojenim subjektima može pružiti vrijedne informacije o operacijama, ranjivostima i/ili sposobnostima ministarstva obrane/mornarice. Ne možemo objaviti ni jedan od tih videozapisa – napisao je Gregory Cason, zamjenik ravnatelja mornaričkog ureda za FOIA i dodao da je mornarica uspjela deklasificirati tri videa UAP-a objavljena 2020. samo zato što su te snimke prethodno procurile u medije i o njima se već “opširno raspravljalo u javnoj domeni”.
Nakon što su spomenute snimke NLO-a procurile u javnost, sve više pilota je počelo govoriti o svojim susretima s fenomenom UAP-a. Za NLO-e se često nakon nekog vremena pokaže da se radilo o prirodnim fenomenima, meteorološkim balonima i uređajima, stranim letjelicama i dronovima ili pak o malo boljoj fotomontaži.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba