MAJKA TROGODIŠNJE DJEVOJČICE KOJA SE ZARAZILA SALMONELOM NAKON KONZUMACIJE KINDER JAJA:

˝Nikad joj nije bilo tako loše, bilo je srceparajuće to gledati˝

Objavljeno: 13.04.2022. Metropolitan

Fotografije trogodišnje djevojčice čija majka Charlotte Wingfield tvrdi da se zarazila salmonelom nakon što je pojela Kinder jaje, a što je kod djevojčice izazvalo temperaturu od 39 stupnjeva, kruže društvenim mrežama, piše Index mame.

– Brooklyn-Mai nikad u životu nije bilo toliko loše kao kad sam je u ponedjeljak pokupila iz vrtića. Zaspala je u 21 sat i jedva se budila naredna 24 sata. Neprestano je drijemala. Narasla joj je temperatura i znala sam da nešto nije u redu. Posumnjala sam na trbušnu virozu pa mi je liječnik rekao da se sjetim što je jela tri prethodna dana. Potvrđeno je da je riječ o salmoneli kojom se zarazila uslijed konzumacije Kinder jaja u nedjelju – napisala je u objavi na Facebooku uznemirena majka Wingfield koja tvrdi da djevojčica, dok je bila budna, nije bila prisutna. 

– Bila je toliko beživotna, bilo je srceparajuće vidjeti kako moja inače aktivna djevojčica uopće nije svoja – dodala je. 

Podsjetimo, tvrtka Ferrero priopćila je prošlog tjedna da se njena tvornica u Arlonu zatvara zbog sumnji na to da je povezana s više od 100 slučajeva salmonele širom Europe.

Belgijska agencija za sigurnost hrane AFSCA suspendirala je u petak Ferrerovu dozvolu za tvornicu dok ne ispuni sve zahtjeve o sigurnosti hrane. Naložili su i povlačenje iz prodaje svih čokoladnih proizvoda za djecu koji se proizvode u toj tvornici.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1339004046579448&set=a.108380409641824

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba