Riječ je o bivšem predsjedničkom kandidatu koji je poznat po tome što je promijenio ime u Milan Bandić

Šimunić ide na izbore s bivšim predsjedničkim kandidatom

Objavljeno: 27.03.2024. Metropolitan

Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić jutros je u DIP-u predao kandidacijsku listu nezavisnih koji izlaze na izbore u 3. izbornoj jedinici. Na listi će se naći i Dario Juričan, koji se 2019. natjecao na predsjedničkim izborima, a poznat je i kao čovjek koji je promijenio ime u Milan Bandić.

– Juričan i ja imamo iste ciljeve, samo se borimo na drugačije način. On kroz satiru, a ja govorim jasno i javno ono kaj bi trebalo mijenjati i zato mislim da mnogima ne pašem. Dosta je bilo toga da je stranačka iskaznica jača od svega, od pravosuđa, od policije, da je jača od naroda. Sve se može promijeniti, samo treba biti dovoljno uporan, nepotkupljiv i treba biti svoj – poručio je Šimunić, prenosi Index.

Evo što je proteklog petka objavio na svom Facebooku prilikom objave kandidature:

– Nisam prihvatil ponude kojih je bilo već sam odlučil ići sa svojim imenom i prezimenom! Iskreno, mislim da sam izabral težak, ali ispravan put. Vjerujem da je došlo vrijeme da netko konačno stane uz malog čovjeka. Vjerujem da se pozitivna atmosfera i okružje koje imamo u Oroslavju može preslikati i dalje. I iskreno vjerujem da se ovoj korupciji koja nas guši može stati na kraj! Sad budete mogli reći da imate za koga glasovati! – napisao je Šimunić, a nakon što je prikupio potrebne potpise kazao je:

– Pozvao bih sve da u srijedu prate vijesti, bit će to jako zanimljiv dan nakon što predamo i objavimo listu, bit će iznenađenja – najavio je Šimunić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba