PODNIO JE OSTAVKU

Šef Stožera civilne zaštite Grada Otoka zajedno sa sinom priveden zbog nasilja, žrtve su supruga i svećenik koji se zatekao u obiteljskoj kući

Objavljeno: 05.01.2021. Ante Ferara

Josip Varga (56) šef Stožera civilne zaštite Grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a u Komletincima priveden je 27. prosinca 2020. godine zbog obiteljskog nasilja i prijetnji počinjenih u njegovoj obiteljskoj kući u Komletincima. S njim je priveden i njegov sin (24).

Kako Telegram neslužbeno doznaje, žrtve nasilja su Vargina supruga (43) i svećenik iz Slakovaca (47) koji se zatekao u Varginoj obiteljskoj kući.

Policija je pretragom kuće pronašla te oduzela i nekoliko komada streljiva. Varga i sin su zaradili kaznene prijave te su predani pritvorskom nadzorniku. Vukovarsko-srijemska policija je priopćila kako im je nakon ispitivanja određena mjera zabrane približavanja žrtvama nasilja i zabrana kontakta s njima.

Varga je 31. prosinca podnio ostavku na mjesto načelnika Stožera civilne zaštite u gradu Otoku. Naveo je kako je podnosi “iz osobnih razloga”. Iz istih razloga podnio je i ostavku na mjesto predsjednika temeljnog ogranka HDZ-a u Komletincima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba