VARAŽDIN ZAVIJEN U CRNO: Na zgradi Kulturane osvanuo natpis "Ubojice"

RODITELJI UBIJENOG PROFESORA (35) SHRVANI: Donirat ćemo organe našeg sina i spasiti pet života

Objavljeno: 01.06.2021. Metropolitan

Organi profesora (35) Gospodarske škole Varaždin, koji je u noći s petka na subotu brutalno pretučen, a idući je dan od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici, bit će donirani, rekli su za 24 sata njegovi roditelji, istaknuvši da će na taj način spasiti pet ljudskih života.

Kazali su i da ih nije briga kako će krivci proći jer im to neće vratiti sina.

Na objektu u kojem se nalazi sjedište Udruge Kulturana, kraj kojega je profesor pretučen, danas su osvanuli natpisi “Ubojice” i “Gamad”, piše Varaždinski.hr.

Otac ubijenoga je rekao kako u Kulturani ima svega, a najmanje kulture.

Podsjetimo, četiri osobe dovode se u vezu s ovim kaznenim djelom – 24-godišnja ženska osoba i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su navedene osobe u varaždinskoj Ulici Graberje fizički napale 35-godišnjaka te ga izudarale drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijele mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu.

Roditelji ubijenoga rekli su za 24 sata i kako vjeruju da bi njihov sin bio živ da je pozvana hitna i da mu nisu uništili mobitel jer se hematom koji je ušao četiri centimetra mogao riješiti operativnim putem, ali zbog dugog vremena prije nego se našao u bolnici, došlo je do krvarenja u mozgu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba