Po prvi puta, uručenje diploma i pohvala održano je na otvorenome, u dvorištu Studentskog doma Varaždin

Promovirana 524 studenta Fakulteta organizacije i informatike

Objavljeno: 05.07.2021. Metropolitan

Od četvrtka do subote, u prisustvu roditelja, obitelji i prijatelja, u dvorištu Studentskog doma Varaždin održano je svečano uručenje diploma prvostupnicima i magistrima koji su svoje završne i diplomske radove na Fakultetu organizacije i informatike obranili tijekom akademske godine 2019./2020. i 2020./2021.
Po prvi puta, svečani čin uručenja diploma i pohvala održan je na otvorenome, poštujući sve epidemiološke mjere. Svečana promocija obuhvatila je čak dvije generacije, tako da su ukupno promovirana 524 studenta.
Promoviran je 191 prvostupnik informatike i 109 magistara informatike sveučilišnih informatičkih studija na Fakultetu organizacije i informatike, zatim 75 prvostupnika ekonomije i 78 magistara ekonomije sveučilišnog studija Ekonomika poduzetništva te 71 stručni prvostupnik poslovne informatike s preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u obrazovanju (PITUP), koji se izvodi u Varaždinu i u centrima Sisak, Križevci i Zabok.
Tom je prigodom dekanica fakulteta Nina Begičević Ređep istaknula kako je važan pokazatelj osobne vrijednosti obrazovanje koje smo stekli i mjesto gdje ste ga stekli. – Zbog toga nemojte zaboraviti da svaki vaš uspjeh podiže ugled fakulteta, kao što je i uspjeh fakulteta vaš uspjeh. Nemojte nikada zaboraviti da je FOI vaš fakultet, budite ponosan alumni fakulteta i vraćajte se na fakultet s veseljem, prenositi svoja znanja i iskustva budućim generacijama studenata. Postoji snažan zajednički interes za to da stalno obnavljate i unapređujete svoje znanje u suradnji s nama jer je ugled Sveučilišta i fakulteta prvenstveno posljedica rezultata koje postižu studenti koji na njemu diplomiraju ili stječu znanstvena zvanja – poručila je Begičević Ređep.
U realizaciji promocije, uz dekanicu su sudjelovali prodekani Marina Klačmer Čalopa, Sandra Lovrenčić, Dragutin Kermek i Igor Balaban.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba