VOZILA NISU MOGLA PROĆI

PRIZNALI POGREŠKU: MUP natjerao projektanta i izvođača radova da kraj žičare potrgaju novoizgrađeni nogostup i cestu

Objavljeno: 06.11.2020. Ante Ferara

“Ipak pogreška! Nakon mnogobrojnih primjedbi i protesta stanovnika Gračana, Bacuna i Markuševca kao i MO Gračani Projektant i Izvođač radova priznali pogrešku moraju trgati dio novoizgrađenog nogostupa jer autobusi i automobili jednostavno ne mogu se uključiti ponovo u Gračansku cestu a da ne prelaze u suprotni vozni trak. Ali očito da projektant i izvođač imaju još problema s radijusom lukova oko kružnog toka. Također zanimljivo unutar kružnog toka i parkirališta sve puno malih bazenčića”, napisao je na svojem Facebook profilu Marijan Kos, predsjednik Mjesnog odbora Gračani.

Naime, na dionici kraj početne postaje žičare ZET-ov autobus je jedva u zavoju uspio proći tako što je prelazio na drugu stranu ceste te umalo zapinjao za asfalt što je bilo opasno za ostale sudionike u prometu. Na taj problem prije nekoliko dana upozorio je nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek.  

“Sjećate li se snimke ZET-ova autobusa ispred nove žičare koji struže o asfalt i prelazi u drugi traku? MUP je natjerao Bandićevu ekipu da naprave novi projekt i potrgaju tek asfaltiranu cestu i nogostupe te izrade prohodniju i normalniju prometnicu”, napisao je Petek na svojem profilu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba