ŽELE UKAZATI NA VAŽNOST CIJEPLJENJA

Predsjednik Zoran Milanović cijepio se pred kamerama protiv koronavirusa, nakon njega i članovi Vlade

Objavljeno: 07.01.2021. Ante Ferara

Predsjednik Zoran Milanović u četvrtak ujutro se cijepio na Pantovčaku protiv koronavirusa. Tako želi ukazati na važnost cijepljenja u borbi protiv pandemije koronavirusa. Nakon njega cijepio se i načelnik Glavnog stožera OS RH, Robert Hranj.

Uoči početka sjednice Vlade, cijepit će se i ministri koji nisu preboljeli koronu. To su ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović cijepio se u utorak s ostalim članovima Nacionalnog stožera civilne zaštite, a ministar zdravstva Vili Beroš nije se cijepio jer je prebolio koronu. Rekao je kako će to napraviti za tri mjeseca.

Nakon Milanovića u četvrtak su se cijepili i članovi vlade. Cijepili su se oni koji do sada nisu preboljeli koronavirus, njih 10.

Prvi se cijepio ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved,  a nakon njega ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba