NA SPORTSKOM REKREATIVNOM CENTRU SOPOT

Porušili su ogradu i rasparali vreće u kojima se nalazi tenisit

Objavljeno: 12.05.2020. Ante Ferara

Radovi na Sportskom rekreativnom centru Sopot su ponovno stali prije Uskrsa. Sada je srušena ograda na ulazu u gradilište, a unutar gradilišta su razrezane vreće tenisita. Radovi su prekinuti dva tjedna prije završetka i sada postoji objektivna opasnost da se šteta na nezaštićenom objektu, odnosno gradilištu, višestruko uveća. Pošto je posrijedi kazneno djelo počinjenja materijalne štete, policija je učinila uviđaj. Molim građane da ne ulaze u prostor gradilišta te da pozovu policiju ako primijete da netko boravi unutar zaštićenog prostora, napisali su na Facebook stranici zagrebačkog Sopota.

Nazvali smo muškarca koji je napravio fotografije. Kazao nam je su unutar objekta počeli ulaziti delinkventi i raditi štetu.

– Tamo se nalazi 100-njak vreća. U svakoj ima kubik tenisita. Jedna vreća košta 100 eura, tako da se lako može doći i do 10.000 eura štete. Netko je nekoliko njih razdrapao – rekao nam je te dodao kako je dovoljno da netko preskoči ogradu i u svega nekoliko minuta počini ogromnu štetu. Ograda je u međuvremenu popravljena. Čuo je da će se radovi uskoro nastaviti te da bi sve trebalo biti gotovo do kraja lipnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba