Imao je i oružje

Policija kod muškarca (32) na Savici pronašla veću količinu droge: Imao je amfetamine, kokain, ‘travu’, ecstasy…

Objavljeno: 24.02.2021. Ante Ferara

Zagrebačka policija završila je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (32) za kojeg sumnjaju da je proizvodio i prodavao drogu. Kako su objavili, muškarac je na neutvrđen način nabavljao veće količine amfetamina, kokaina, marihuane i droge MDMA. Drogu je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na Savici nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Policija mu je pretražila kuću i pronašla 2703,3 grama amfetamina pakiranog u četiri plastične vrećice, 19,5 grama kokaina pakiranog u tri plastične vrećice, 217,3 grama marihuane pakirane u četiri omota, 19 komada tableta droge MDMA, tri digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, predmete za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Također su pronašli i plinski revolver te zračnu pušku zbog čega mu je izdan prekršajni nalog. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja muškarac je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba