PRIVELI ČETIRI ŽENE I MUŠKARCA

Pod krinkom da pružaju obične i erotske masaže u oglasima tražili žene koje bi za njih prostituirale

Objavljeno: 27.06.2020. Ante Ferara

Zagrebačka policija i PNUSKOK priveli su četiri žene (26, 46, 37 i 52) i muškarca (42) zbog sumnje u prostituciju. Sumnja se da su od početka svibnja do 25. lipnja mamili, vrbovali i poticali žene da pružaju spolne usluge uz novčanu naknadu.

Pod krinkom da pružaju obične i erotske masaže u oglasima su tražili žene koje bi za njih radile, a potom su u razgovoru dogovarali uvjete pružanja spolne usluge i način zarade. Nakon toga objavili su veći broj oglasa u kojima su po krinkom masaže nudile spolne usluge na području Zagreba.

Prije toga unajmili su više stanova te nabavili telefone na koje su se javljale osumnjičene žene. One bi stupale u kontakt sa zainteresiranim muškarcima kojima su se lažno predstavljale i s njima dogovarale usluge te ih uputile u iznajmljene stanove. Cijena spolne usluga iznosila je i više tisuća kuna.

Pretresom stanova policija je pronašla više mobilnih uređaja i novac. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba