Na obje lokacije otvara se 40-ak radnih mjesta

Plodine diljem Zagorja otvaraju nove poslovnice. Centri stižu u Donju Stubicu i Lepoglavu

Objavljeno: 08.02.2024. Metropolitan

U Donjoj Stubici, na lokaciji nasuprot INA-ine benzinske, započeli su radovi na izgradnji trgovačkog centra Plodine. Izgradit će se objekt od oko 2300 kvadrata i u tom će prostoru bit smješten supermarket s mesnicom, samoposlužnom pekarom, gastro odjelom i kafić, piše Radio Stubica.

Za kupce će biti osigurano oko 145 parkirnih mjesta, a zaposlit će se 40-ak radnika. Jedan dio osoblja novog supermarketa je već zaposlen i na obuci je u drugim supermarketima Plodine. Ako radovi budu tekli prema planu, Plodine u Donjoj Stubici svoja će vrata kupcima otvoriti krajem lipnja ove godine.

Napomenimo i kako bi u lipnju ove godine u Lepoglavi s radom trebao početi novi supermarket Plodina. Radovi na njegovoj izgradnji traju, a izvode se uz lepoglavsku zaobilaznicu. Riječ je o objektu gotovo istih dimenzija kao i u Donjoj Stubici te će prodajni prostor biti opremljen modernom opremom koja će kupcima olakšati kupovinu. Najavljeno je i da će radno vrijeme supermarketa biti od 7 do 22 sata.

– Vjerujemo da će i naš novi objekt u Lepoglavi biti dobro prihvaćen, a mi se nadamo da ćemo svojim supermarketom i uslugom doprinijeti kvaliteti života stanovništva te da ćemo opravdati njihova očekivanja – poručio je investitor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba