Držao socijalnu distancu: Na spoj s djevojkom stigao je u plastičnom mjehuru

Objavljeno: 01.04.2020. Ante Ferara

Fotograf Jeremy Cohen (28) iz Brooklyna u New Yorku jednog dana je sa svog balkona na krovu susjedne zgrade uočio zgodnu djevojku. Mahnuo joj je, a ona mu mahnula natrag. Nekako joj je htio dati svoj broj mobitela pa je na dron zalijepio papirić s brojem te joj ga poslao. Nakon sat vremena djevojka mu se javila i dogovorili su spoj. Pošto su zbog karantene u New Yorku restorani zatvoreni dogovorili su se da će on jesti na svojem balkonu, a ona na krovu svoje zgrade. Čitavo vrijeme komunicirali su preko aplikacije FaceTime.

– Spoj je prošao odlično. Ovisno koliko će ova karantena potrajati mogao bih biti u vezi na daljinu s nekim tko živi u susjednoj ulici – kazao je Cohen kasnije.

Za sljedeći spoj želio je da skupa izađu. Zbog držanja socijalne distance ušao je u plastični mjehur i djevojku dočekao ispred ulaza u njenu zgradu.

– Donio sam cvijeće i dezinficijens, ali to je bilo pogrešno jer sam bio zatvoren u mjehur – kazao je Cohen.

Šetali su ulicom i pričali dok ih nije zaustavila policija. Oni su se s njima htjeli slikati jer su njegove priče vidjeli na internetu. Naime, Cohen od prvog dana sve snima i stavlja na društvene mreže. Sad sve zanima kako će se njihova veza dalje razvijati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba