U RACIJI ZATEKLI 24 OSOBE

Otkriveno u kojem je klubu policija prekinula tulum, vlasnika terete za širenje bolesti i držanje marihuane

Objavljeno: 01.12.2020. Ante Ferara

U klubu Paromlin u Koturaškoj ulici, čije su prostorije registrirane na jednu udrugu, policija je u noći na nedjelju u raciji zatekla ukupno 24 osobe. Državni inspektorat klubu je izdao usmenu zabranu obavljanja neregistrirane ugostiteljske djelatnosti od najmanje 30 dana.

Policija je uhitila 40-godišnjeg predsjednika udruge jer su u klubu pronađene dvije sadnice “trave”, jedna mačeta, sablja, plinski pištolj i samostrel.  Uz to su pronađene dvije sadnice marihuane te je obavljen očevid- Policija će provesti kriminalističko istraživanje te podnijeti kaznenu prijavu protiv 40-godišnjaka.

Policija je priopćila kako je predsjedniku udruge oduzet plinski pištolj i dva komada patrona, mačeta, sablja, samostrel i preklopni nož. U međuvremenu su protiv njega podnesene dvije kaznene prijave,  zbog širenja bolesti te marihuane. Nakon ispitivanja pustili su ga na slobodu. Uz to je policija provela i kriminalističko istraživanje nad dvije gošće kod kojih su nađene manje količine trave i amfetamina, javlja Jutarnji list.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba