Eksplozija u stambenoj zgradi na zagrebačkom Laništu

Oštećeno je desetak stanova, jedan potpuno razoren, a jedna je osoba ozlijeđena

Objavljeno: 31.05.2021. Metropolitan

U noći na ponedjeljak na Lanište kod Arene Zagreb, u 2.26 sati na dojavu o eksploziji u stambenoj zgradi na trećem katu, stiglo je 11 vatrogasaca koji su zatekli stubište ispunjeno dimom, piše 24 sata.

Oštećeno je desetak stanova, a jedan je potpuno razoren, kao i dizalo. Prilikom eksplozije, popucale su instalacije, a curi i voda. Na teren će morati izaći i statičari kako bi provjerili statiku zgrade.

-Moj stan je blizu ovome gdje je eksplodiralo, cijeli treći kat je uništen. Vrata su izbačena iz štokova, neki imaju manje, a neki više štete – ispričao je za 24 sata, vlasnik stana na trećem katu.

Susjedi su otkrili kako je eksplodiralo ispred stana u kojem živi žena s djetetom te da vjeruju da se radi o mafijaškom obračunu.

-Zvao me stanar, pola sata kasnije kada sam došao svi su bili vani. Moguće da je došlo do nekog obračuna jer sam čuo da je eksplozija podmetnuta- rekao je vlasnik stana na trećem katu.

Iz Policijske uprave zagrebačke izvijestili su kako je došlo do eksplozije zasad neutvrđene eksplozivne naprave te da je jedna osoba ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u KBC Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba