Od koronavirusa preminuli muškarac u Dubrovniku i žena iz splitskog doma za starije

Objavljeno: 14.04.2020. Ante Ferara

U posljednja 24 sata na području Dubrovačko-neretvanske županije zabilježena su 2 nova slučaja zaraze COVID-om 19. Jedna je osoba nažalost izgubila bitku s bolešću. Ukupan broj zaraženih trenutno je 100. Obavljeno je dosad 922 testiranja. Ponovljena su dva brisa u Domu za starije, koja su negativna. Hospitalizirano je 34 osoba, a 2 osobe su izliječene, ukupno njih 8. izvijestio je redovitoj konferenciji za novinare Stožera CZ DNŽ načelnik Joško Cebalo.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Mario Bekić kazao je kako je 83- godišnji pacijent, koji je preminuo, primljen prije tri dana i bio je intubiran. 

Splitski stožer civilne zaštite ranije je izvijestio da je tijekom jutra u KBC–u Split od koronavirusa preminula jedna korisnica doma za starije i nemoćne osobe iz Vukovarske ulice u Splitu, rođena 1935 godine. Bolovala je od kroničnih bolesti hipertenzije, šećerne bolesti s komplikacijama, upale bubrega i imunološkog oštećenja, priopćio je splitski Stožer civilne zaštite. To je četvrta osoba iz splitskog doma koja je preminula.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba