UMALO TRAGEDIJA NA PARKIRALIŠTU U GOSPIĆU - REAGIRALI GRAĐANI

Njemica (26) ostavila dijete u zaključanom automobilu –završilo je u bolnici, a ona na krim istraživanju

Objavljeno: 09.08.2021. Metropolitan

Novi slučaj ostavljanja djeteta u zaključanom automobilu dogodio se u nedjeljno poslijepodne,  oko 16 sati, u Gospiću, kada je bilo preko 30 stupnjeva, piše 24 sata.

Naime, 26-godišnja Njemica ostavila je dijete u zaključanom automobilu, a policiju su pozvali uznemireni građani kada su vidjeli da dijete pokazuje znakove klonulosti. Djece je u bolnici, a majka na kriminalističkom istraživanju.

-Policija je zaprimila dojavu da je u 15.50 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Budačkoj ulici u Gospiću, u automobilu njemačkih nacionalnih oznaka zaključano dijete koje je pokazivalo znakove klonulosti uslijed visokih temperatura. Do dolaska policijskih službenika na mjesto događaja građani su iz vozila izvadili dijete. Na mjesto događaja pozvana je hitna medicinska pomoć koja je nakon pružanja prve pomoći, zbog razvijenih simptoma toplinske iscrpljenosti prevezla dijete u gospićku bolnicu radi pružanja daljnje pomoći. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom njemačkom državljankom, majkom djeteta – izvijestila je policija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba